• Obnovljeno
Elektronski Streljanje Ušesa Earmuff Lov Uho Tepec Prikrivanje Taktično Slušalke, oprema za Varovanje Sluha Slušalke za Lov

Elektronski Streljanje Ušesa Earmuff Lov Uho Tepec Prikrivanje Taktično Slušalke, oprema za Varovanje Sluha Slušalke za Lov

SIT 70.99
SIT 39.75 -44 %

Prisoten
V trgovini


Značilnosti :
9 X Izboljšanje Sluha z dobro kakovostjo.
Zagotavlja zaščito pred hrup nad 82 d B.
4 odporen na veter,visoka frekvenca,stereo.
Mikrofoni za natančno usmerjenost zvoka.
2 neodvisni nadzor glasnosti gumb.
Oblazinjena, telescoping glavo prilagodi za udobno, brez zdrsa fit.
Železo gaza kritje za mikrofoni.
Nizko porabo Energije Earmuff, powered by 2 "AAA" baterije.(Niso Vključene)
Zmanjševanja šuma Rating - NRR 25d B
Pripomoček Večnamenski Catcher Posnetek zagotavlja priročen način, da bo z vašo naušniki ali drugih predmetov, kadar ni v uporabi. Paket Je Vključeno :
1 kos Elektronski naušniki
1 kos Uporabniški Priročnik
1 Večnamenski Pripomoček Za Zbiranje Trave Posnetek Opise :
1 ,9 X Sluha Opremo : 4 veter odporne visoko frekvenco, vgrajeni mikrofoni (2 na vsaki strani), povečujejo zunanjega zvoka okoli vas (še pin pada), na običajno raven. Ne boste počutili izolirane od vaših partnerjev, tudi ko nosite za streljanje ali za lov.
2, opremo za Zaščito Sluha : Blokirati strele samodejno.Ko se raven hrupa, ki je dosegel 82 d B, elektronski sistem za zmanjševanje hrupa hoteti activate automatically za zaščito vaših predstavitvah od nenadne ali trajno hrupa.
3, Posebej Načrta za Fotografiranje/Lov : Štiri neodvisne z železom gaza kritje za pravo stereo zvok olajša prepoznavanje zvoka in smer. Dve neodvisni nadzor glasnosti gumb in dva neodvisna frekvenca gumb za upravljanje pomaga slišati več manjšo frekvenco(bas) in zvoki, ki z visoko frekvenco(treble) zvoki.
4, Prilagajanje glavo : Oblazinjeni dvojno usnje-pena uho blazine in nastavljiv teleskopski glavo, primerni za vse velikosti glave.
5, Ultra-lahka teža : 0.33 kg teže, ohranja udobno tudi, če nositi za urah in je ne zdrsne niti v položaj za fotografiranje.
6, SAC : Zvok Vključen Stiskanje, zmanjšuje glasni zvoki, kot gobec eksplozije, varne. Vedno zaščito, medtem ko streljanje in lov na prostem.
7, NAZAJ : Nastavljiva Frekvenca Tuning, omogoča uporabnikom, ki želijo tepec, da prižge posebne zvočne frekvence in po meri nastavi njihovo Earmuff, da se ujemajo z njihovo individualno obravnavo potreb, hkrati pa jih ščitijo iz škodljivih vplivov gobec eksplozije in drugih glasen zvok.
8, ANSI S3.19 in CE EN352 TESTIRAN & POTRJENO : Zmanjšanje Šuma Rating (NRR) 25(d B), ustrezajo American Standard.
9, Pripomoček Večnamenski Catcher Posnetek zagotavlja priročen način, da bo z vašo naušniki ali drugih predmetov, kadar ni v uporabi.

Druge značilnosti

Blagovna Znamka:
RODTH C&P
Številka Modela:
U-1988
Vrsta:
Taktično Slušalke
Posebne funkcije:
Natančen zvok usmerjenost
Ravni Zvoka:
NRR 25dB
obleka za:
Lov,Streljanje,Airsoft
Funkcija:
premakljiv šapelj
darilo:
Pripomoček Večnamenski Catcher Posnetek
Vir Napajanja:
2*AAA baterije
barve:
Kača natisnjen
Teža:
0.33kg
Main function:
Uho Zaščitnik

Podobne ponudbe